2022. március 31., csütörtök

Fogas kérdés

Ma otthagytam a fogam. A fogorvosnál.  Ezzel elhárult az utolsó akadály is az elől, hogy megkezdjem idei tanyasi életemet. Még vasárnap választok egy jót, aztán meglátom, mi lesz, mert az a D-nap. A múlt héten bezzeg szinte nyár volt, a palánták is kint akklimatizálódtak az erkélykorláton. Erre, mire beindulnának, megint zimankó van. Lehet, hogy a tanyán fagy is. 



Húsvét után mindenképpen haza kell jönnöm néhány napra a sok óraleolvasás miatt, amit mégsem lőcsölhetek a szomszédra. Nem örülök neki ebben a benzinzavaros időben, nem szeretnék ide-oda furikázni. Viszont ha csak húsvét után megyek le, akkor ez a két hét nagyon fog később hiányozni a kerti munkákban. Főleg akkor, ha még gyümölcsfákat is akarok most tavasszal ültetni. Mennyi gond és mind az enyém.







3 megjegyzés:

  1. Legalább nem.fekszel kórházban, mint én.így itt elmarad megint sok minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez rossz hír. Gyógyulj meg mielőbb, az a legfontosabb, a többit meg úgysem csinálja meg senki, szóval megvár.

      Törlés
  2. Megvár, ma megjöttwm, de kint még nem voltam. Nagy műtét volt. Olvastalak, az újat. Pedig tavaly hatalmasat alakítottál. Van egy multifunkcionális szék, hol ülsz rajta, ha fordítod terdelhetsz rá. Véneknek való, akinek van dicséri. Így járunk, lassan. Vagy inkább így ülünk, s térdelünk

    VálaszTörlés