2017. május 23., kedd

Ítéletidő

Ma az öreg kaporszakállú nagyon bedühödhetett. Dörgött, villámlott, majd olyan hatalmas zivatar kerekedett, az angyalok földjén, amilyenre nem is emlékszem. Egy órán keresztül tombolt, legalább három sorozat jég potyogott, be kellett csuknom az ajtót és az ablakot, mert a konyha közepéig beszánkáztak a mogyoró méretű jéggolyók.









Amikor lecsendesedett, kirohantam az utcára megnézni az autót, de szerencsére nem tett benne kárt a vihar. Sár itt nem lesz, mert homoktalaj. Remélem, Putrifalva, illetve a kiültetett palántáim megúszták. De ez majd csak a jövő héten derül ki.

2 megjegyzés:

  1. A frász jött rám, mert azt hittem a vidéki kisháznál volt az eset! Aztán amikor jobban megnézegettem a képeket megnyugodtam. Mindig csak ijesztgetik az emberfiát! :) Jövő héten én is fent leszek 4 napot, már óriási a teendők listája! Az idő meg jó lesz, mert ott leszek!

    Szépeket!

    tothgabcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne izgulj Gabcsi, ott eddig nem volt nagy vész. Ma felhívott ottani helytartóm, hogy küldjön-e rocsót értem, ott csak kevés eső volt, jég pedig egyáltalán nem. Nem mintha az eddigi károk után ez még számított volna valamit. A teendők listája meg valahogy mindig végtelen...

      Törlés